Novice

Najboljše novice iz sveta

Čas za dobre novice! Nova izdaja Najboljših novic iz sveta v slovenščini

Več ...

Avdicija za nove pevce

Pridruži se zboru Bee Geesus!

Več ...

Ostanite zdravi!

Po kratkem poletnem predahu smo nazaj in pridno vadimo, da vam lahko tudi v teh nenavadnih in težkih časih dostavimo malo veselja!

Če nas trenutno ne morete ujeti v živo, si lahko zavrtite kakšen posnetek iz naše videoteke! Morda izberete takšnega, kjer lahko z nami tudi zapojete in si polepšate dan?

Več ...

40 dni brez alkohola

Zbor Bee Geesus je letos ambasador akcije 40 dni brez alkohola!

Več ...

Avdicija za nove pevce

Pridruži se zboru Bee Geesus!

Več ...

Intenzivni vikend

Za nami je vikend intenzivnih priprav v Vrbju na Savinjskem, kjer smo poleg vaj izvedli dva brezplačna koncerta za lokalno skupnost. Hvala KD Vrbje (Amatersko gledališče VRBA) in župniji Žalec za gostoljubje. 👍

Več ...

Avdicija za nove člane

Živjo. Radi bi te povabili na avdicijo ljubljanskega gospel zbora Bee Geesus.

Več ...

Splošna avdicija 2018

Hejla, lepo, da si tukaj. Radi bi te namreč povabili na letošnjo splošno avdicijo.

Več ...

Avdicija 2017

Hejla, lepo, da si tukaj.

Več ...

Gospel na dolge proge

Bee Geesus je kot edini slovenski gospel zbor ob koncu tedna za edinost kristjanov letos ponovno sodeloval v edinstveni duhovni izkušnji, ki jo vsakič znova predstavlja maratonsko branje Svetega pisma.

Več ...

Zapeli smo Ženski leta 2016

V sredo, 30. 11., smo v dvorani Slovenske filharmonije nastopili na prireditvi Ženska leta.

Več ...

Gospel Fever že sedmič v slovenskih Alpah

V sodelovanju z Društvom Stezosledcev in Kulturnim domom Bovec smo tudi letos izvedli gospel koncert na Bovškem.

Več ...

Bee Geesus zbral šolske potrebščine za otroke v stiski

A capella gospel zbor Bee Geesus daje velik poudarek na dobrodelnosti.

Več ...

Individualne avdicije

Hejla, lepo, da si tukaj. Po splošni avdiciji smo se namreč odločili omogočiti še individualne prijave.

Več ...

S slovensko gospel legendo tokrat v Šentjurju

V nedeljo, 19. junija 2016, smo našo gospel vročico po daljšem času znova zanetili v Šentjurju. Koncert v Ipavčevem kulturnem centru je bil poseben tudi zaradi sodelovanja z velikanom slovenske glasbene scene, Otom Pestnerjem.

Več ...

Koncert v domžalskem klubu Blunout

V petek, 3. junija 2016, smo po daljšem času obiskali Domžale. Naš Gospel Fever je bil tokrat del pestrega koncertnega dogajanja v razgibanem domžalskem klubu Blunout.

Več ...

Gospelkirchentag 2016

A cappella gospel zbor Bee Geesus se bo tudi letos udeležil največjega gospel festivala v Evropi, ki bienalno poteka v Nemčiji. Letos bo festival Gospelkirchentag od 9. do 11. septembra v Braunschweigu.

Več ...

Splošna avdicija

Hejla, lepo, da si tukaj. Radi bi te namreč povabili na letošnjo splošno avdicijo.

Več ...

Gospel koncert v Kotorju (Črna gora)

Edini slovenski a cappella gospel zbor Bee Geesus bo prvič gostoval v Črni gori. Po tem, ko bo v četrtek, 21. aprila nastopil na dogodku Nicka Vujicica v Podgorici, bo v soboto, izvedel samostojni koncert v Kotorju.

Več ...

Bee Geesus nastopil v cerkvi Sv. Jakoba v Ljubljani

V nedeljo, 10. aprila 2016, je v centru Ljubljane na popoldanski maši ob 17.00 nastopil zbor Bee Geesus, ki je po maši zbranim namenil še polurni koncert.

Več ...

Vera in luč

V soboto, 20. februarja 2016, je skupina Vera in luč pod vodstvom Maruše Horvat v dvorani Matije Tomca Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu organizirala drugi dobrodelni koncert.

Več ...

Ritem srca

V torek, 16. februarja 2016 ob 22.00, sta v oddaji Ritem srca na Radiu Ognjišče gostovala naš vodja Matej in basist Jernej.

Več ...

Gospel v draveljski cerkvi

V nedeljo, 17. januarja 2016, smo v draveljski cerkvi Kristusovega učlovečenja v Ljubljani nastopili med večerno mašo in po njej izvedli še koncert.

Več ...

Avdicija za fante, dečke in moške

Že poznaš edini slovenski gospel zbor?

Več ...

Gospel Fever tudi letos s presežki

Na letošnjem Gospel Fever, 7. letnem koncertu a cappella gospel zbora Bee Geesus, ki je 25. maja potekal v nabito polni veliki koncertni dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, so pevci združili glasove z velikanom gospel glasbe pri nas Otom Pestnerjem.

Več ...

Gospel Fever z Bee Geesus in Otom Pestnerjem

Na letošnjem Gospel Fever, 7. letnem koncertu a cappella gospel zbora Bee Geesus, ki bo v ponedeljek, 25. maja, ob 20. uri v veliki koncertni dvorani Grand hotela Union v Ljubljani, bodo pevci združili glasove z velikanom gospel glasbe pri nas Otom Pestnerjem.

Več ...

Matej Virtič: Življenje je vse, kar imamo

Naš umetniški vodja je v pogovoru za Mladi val (Družina) spregovoril o svojem glasbenem ustvarjanju, našem delu in sodelovanju na koncertu Glas življenja ZA življenje, ki ga organizira Zavod Živ!m.

Več ...

Nastop v šovu Die große Chance der Chöre

Na našem YouTube kanalu smo objavili nastop s skladbo Ain’t No Mountain High Enough ter celoten prispevek o sodelovanju v šovu Die große Chance der Chöre. Če ste televizijski prenos zamudili ali pa bi si želeli naš nastop ogledati znova, najdete povezavi na podstrani Glasba. Od predvajanja 2. oddaje na avstrijski nacionalni televiziji ORF smo prejeli veliko odzivov na nastop, vse spodbude pa nam dajejo zagon za nadaljnje delo.

Več ...

Objavljeni so videi s koncerta Božič s Prifarci v Cankarjevem domu

Se še spomnite našega decembrskega sodelovanja s Prifarci? Naš zbor je kot gost sodeloval na božični koncertni turneji s Prifarskimi muzikanti in drugimi glasbenimi prijatelji.

Več ...

O našem sodelovanju v šovu Die große Chance der Chöre tudi v domačih medijih

Po nastopu v avstrijskem TV šovu Die große Chance der Chöre smo prejeli veliko odzivov. Na Facebook profilu smo pod objavami prejeli veliko pohval za nastop v 2. oddaji, odzvali pa so se tudi slovenski mediji. Radio 1 je tako v pogovoru z našim vodjem pripravil prispevek, ki mu lahko prisluhnete na njihovi spletni strani.

Več ...

Predvajanje 2. oddaje Die grosse Chance der Chöre

Za predstavitev našim severnim sosedom smo izbrali sodelovanje v televizijskem šovu avstrijske nacionalne televizije ORF Die große Chance der Chöre.

Več ...

Posnetek koncerta Gospel Fever 2014

Objavili smo video posnetek našega letnega koncerta Gospel Fever 2014.

Več ...

Dobro jutro

Danes smo v okviru oddaje Dobro jutro na 1. programu TV Slovenija g. Francetu že navsezgodaj zapeli za rojstni dan.

Več ...

Nastop na Bledu

A cappella gospel zbor Bee Geesus je rad del dobrodelnih pobud in bo v pestri družbi nastopajočih izvedel skoraj celoten koncert v Festivalni dvorani na Bledu.

Več ...

Božiček za en dan

Tudi letos podpiramo akcijo Božiček za en dan.

Več ...